TÄÄLTÄ ALKAA SEIKKAILU!

Värikuulapeli sopii kaikille

Muistatko, miten hauskaa lapsena oli leikkiä rosvoa ja poliisia?

Paintball Games Oy tarjoaa mahdollisuuden palata lapsuuden ajan jännittäviin leikkitunnelmiin ja lapsenmielisyyteen. Vantaan Paintball Parkissa tai omavalintaisessa paikassa järjestettävä värikuulapeli on joukkuepeliä, jota voi pelata monilla eri säännöillä. Peli tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä, jännitystä ja hauskoja tilanteita niin miehille, naisille kuin lapsille. Pelaajat ovat tasa-arvoisessa asemassa, eikä pelissä ole fyysisiä vaatimuksia.

Värikuulapeli on suosittu vapaa-ajan harrastus, joka tarjoaa keinon irtaantua arjen huolista ja rutiineista. Se soveltuu mainiosti ryhmähengen nostattamiseen tai ystävystymiseen, joten pelaamaan kannattaa tulla niin vanhalla kuin uudella porukalla. Pelin jälkeen on hauska istuskella saunan lauteilla ja muistella eri kukkuloiden valtaamisia.

Lipunryöstö

Yleisin värikuulapeli on Lipunryöstö, jossa osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen. Joukkueilla on omat tunnukset, kuten esim. hihanauhat tai päähineet. Pelaajien lukumäärä voi vaihdella kahdesta useaan kymmeneen, sopivin koko on 4–30 henkeä per joukkue. Pelille sopii parhaiten maasto, jossa on korkeuseroja ja suojapaikkoja, kuten isoja kiviä tai pensaita sekä riittävästi tilaa ja valoa. Aluskasvillisuutta tai risukkoa ei saa olla liikaa.

Lipunryöstössä joukkueet puolustavat omaa lipputukikohtaansa ja samalla yrittävät ryöstää vastustajan lipun. Erän voittaa joukkue, joka ensimmäisenä tuo vastustajan lipun omaan tukikohtaansa tai poistaa värikuula-aseella vastustajat pelistä. Värikuula-aseet ampuvat halkaisijaltaan 1,7 senttisiä, pyöreitä gelatiinikapseleita. Kun kapseli osuu kohteeseen, se hajoaa ja jättää pintaan väriläiskän.

Yksi erä kestää n. 10–15 minuuttia, riippuen pelaajamäärästä. Jos erän aikana ei tapahdu lipunryöstöä tai vastustavan joukkueen eliminointia, peli tuomitaan tasapeliksi. Erän jälkeen voidaan pitää pieni tauko, jonka aikana pelaajat kunnostavat varustuksensa, lataavat lippaansa täyteen ja pyyhkivät tahrat vaatteistaan.

Virkistyspäivä- tms. tapahtumissa voidaan lippujen sijaan käyttää yrityksen omaa tuotetta, tunnusta tai vaikka kuoharipulloa. Pelaajien turvallisuuden vuoksi alkoholijuomat tulee jättää pelin jälkeiseen ajanviettoon. Järjestämissämme peleissä on paikalla ammattitaitoisia ohjaajia, jotka varmistavat, että peli sujuu turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti.

Lue lisää järjestämistämme peleistä!