TÄÄLTÄ ALKAA SEIKKAILU!

polttarit, synttärit tai tyky-päivä Paintballin parissa

Haluaisitko järjestää ystävällesi ikimuistoiset polttarit, synttärit tai saada vaihtelua yrityksesi tyky-päivään perinteisen viininmaistelun sijaan?
 
Paintball Games Oy järjestää elämyksellisiä värikuulapelitapahtumia yritys- ja yksityisryhmille pääkaupunkiseudulla. Paintball on virkistävä ohjelmanumero esimerkiksi tyky-päivään, erilainen tapahtuma yritysasiakkaille tai hauska pikkujoulujen aktiviteetti.  

Hupia koko illaksi – tilaa hauska paintball-paketti!

Järjestämme pelejä Vantaalla sijaitsevassa Paintball Parkissamme tai valitsemassasi, peliin soveltuvassa paikassa. Halutessanne saatte kauttamme kattavan ja tapahtumarikkaan paintball-paketin, johon voi pelin lisäksi kuulua mm. ruokailu, majoitus ja viihtyisät puitteet koko illalle.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Hotelli Vuoranta Helsingissä, Hämeenkylän kartano Vantaalla, Krapi Tuusulassa, Espoon Siikaranta, Söderkullan kartano, Haiko, Rönnäsin kausikämpät, Kirkkonummen Majvik, Hirvihaaran kartano ja Asikkalan Lehmonkärki.

Pelipaikka jo valmiiksi mielessä?

Paintball-paikkana voi toimia vaikka oman mökin metsä tai yrityksen vapaa-ajanviettopaikka, kunhan metsikköä on noin hehtaari. Pelipaikan läheisyydessä tulisi lisäksi olla tarvittava määrä parkki- ja taukopaikkoja, vaatteiden vaihtotila sekä WC.

Paintball-paketti sisältää:

  • Maastohaalarit
  • Suojamaskit, jotka suojaavat silmät, kasvot ja korvat. Alle mahtuvat myös silmälasit.
  • Tippmann-puoliautomaatit 200 kuulan lippaineen
  • Hihanauhat, päähineet, näppylähansikkaat sekä kaulaa suojaavat kaulurit
  • Ammattitaitoiset ohjaajat, jotka varmistavat pelin sujumisen ongelmitta
  • Paketti 1, sis. 500 palloa: 45€ / pelaaja
  • Paketti 2, sis. rajaton määrä palloja: 60€ / pelaaja

Pakettia voidaan muuttaa ryhmäsi tarpeitten mukaan. Pakettiin voidaan lisätä mm. tarjoilu, sauna, kuljetukset, ruokailut ja metsämajoitukset. Tutustu pelihintoihin tarkemmin »

Jos haluat järjestää ikimuistoiset polttarit, synttärit tai vaikkapa tyky-päivän, ota yhteyttä ja kysy lisää!