TÄÄLTÄ ALKAA SEIKKAILU!

Värikuulapelikenttä Paintball Park Vantaalla

Paintball Games Oy:n värikuulapelikenttä Paintball Park sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, kehä III:n tuntumassa Vasamakujalla. Värikuulapelikentät ovat rakennettu ympärivuotiseen käyttöön ja osa niistä on valaistu, joten voit pelata myös talvisin ja iltaisin. Lisäksi kenttien yhteydessä on lämpimät sisätilat sekä taukoalueet.

Pelipaketti majoituksen kera

Jos haluat, järjestämme ryhmällesi täyden palvelun tapahtuman ruokailuineen ja majoituksineen. Lentokentän läheisyydessä sijaitsevan Paintball Parkin lähistöllä on useita kokous- ja sauna- ja ravintolatiloja, kuten mm. Hotel Cumulus Airport, Kuninkaanlohet, Technopolis, Härmeenkylän kartano, Hotelli Pilotti ja Packaksen pitokartano sekä Petikon Tilaussaunat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää pelitapahtumistamme!

Paintball Parkin historiaa

Ensimmäiset värikuulapelitapahtumat järjestettiin jo vuonna 1989, ennen kuin Paintball Games aloitti pelivarusteiden jälleenmyynnin. Tapahtumia järjestettiin vuosien aikana eri paikoissa ilman vakiintunutta pelipaikkaa. Vakituisen värikuulapelikentän Paintball Games sai Vantaan Viinikkalan Paintball Parkista vuonna 2001.

Paintball Parkin ympäristö on mahdollistanut hyvät puitteet ympärivuotisen toiminnan ja uusien värikuulapelikenttien rakentamiselle sekä tuonut uusia mahdollisuuksia pelaajille. Pelivarusteet ovat kehittyneet suuresti vuosien varrella helpottaen pelaamista, vaikkakin itse pelin perusperiaatteet, luonne ja viehätys ovat pysyneet samoina vuodesta toiseen.