TÄÄLTÄ ALKAA SEIKKAILU!

Värikuulakenttä Vantaan Paintball Parkissa

Paintball Park toimii Vantaan Viinikkalassa. Pelikenttiä on kolme, joista jokainen ryhmä löytää kokemustasoansa ja vaatimuksiaan vastaavan kentän. Värikuulakentät ovat rakennettu ympärivuotiseen käyttöön ja osa niistä on valaistu, joten voit pelata myös talvisin ja iltaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää kentistämme!

Metsäkenttä

Niin sanottu perinteinen värikuulakenttä, jossa peli tuntuu hyvin totuudenmukaiselta. Metsässä on osattava hahmottaa piilot ja maastoutuneet vastustajat. Kentällä pääset ryömimään, hiipimään ja yllättämään vastustajasi! Kalliot ja metsäalueet tuovat hauskaa haastetta peliin.

Rakennettu metsäkenttä

Runsaasti suojia, jotka helpottavat maastoutumista ja etenemistä vastustajan lippua kohti. Vaihteleva maasto ja rakennetut suojat tekevät pelistä nopeatempoisen. Rakennetulla metsäkentällä pystytään toteuttamaan monenlaisia pelimuotoja. Kenttä on valaistu ja sen pohja pysyy kuivana märälläkin kelillä.

Kaupunkikenttä

Ns. skenaariokenttä, jolla värikuulapeliä voi pelata useilla eri muodoilla. Kaupunkikentällä on taloja, sokkeloita ja bunkkereita.